Optim Recovery

Cofetărie

De ceva vreme, Ambasador te-a obisnuit cu cele mai delicioase prajituri din oras. Prajiturile si torturile cofetariei noastre sunt perfecte pentru orice ocazie, indiferent daca le servesti la noi sau le comanzi pentru diferite evenimente. In cel mai modern laborator din judetul Gorj, ingredientele naturale si iscusinta celor mai priceputi cofetari dau forma celor mai apetisante si delicioase dulciuri, iar gustul deosebit si proaspat se simte cu fiecare lingurita.
Talentul de necontestat, dar si creativitatea celor mai priceputi cofetari se regasesc nu doar in prajituri, dar si in torturile care fac din fiecare eveniment unul de neuitat, atat prin gust, dar si prin aspect. Pentru cei ce cauta acele torturi de nunti si deserturi personalizate, prajiturile “Ambasador” vor da “lovitura de gratie” printr-o inchidere triumfala a evenimentelor, lasand invitatilor un gust de neuitat si o impresie fara egal.  
Oferta noastra este foarte variata, continand atat retete originale romanesti, sau de prin tinuturi cu traditie in prepararea dulciurilor, cat si retete marca laboratorului “Ambasador”. Daca esti in cautarea unor cofetarii deosebite in Targu-Jiu, atunci nu ezita sa consulti un catalog  bogat cu cele mai deosebite torturi de nunti din minunatul Targu-Jiu.
Pregatirea si servirea unui preparat de cofetarie este o arta. Cofetaria Ambasador, din Targu-Jiu, detine acest secret, care ne-a facut cunoscuti atat in orasul nostru cat si in afara lui. Poftiti la noi si fiti siguri ca intreaga echipa “Ambasador” va avea grija sa va simtiti ca acasa !

Tort Nunta Fundite Tort Nunta Fundite
Tort Nunta Frisca Tort Nunta Frisca
Tort Nunta Martipan Tort Nunta Martipan
Tort Nunta Martipan Tort Nunta Martipan
Tort Botez Frisca Tort Botez Frisca
Tort Aniversar Tort Aniversar
Tort Aniversar Tort Aniversar
Tort Botez Martipan Tort Botez Martipan
Tort Ursulet Fetita Tort Ursulet Fetita
Tort Nunta Decor Bezea Tort Nunta Decor Bezea
<center>Meniul zilei </center>

MENIUL ZILEI

Meniul zilei la "Ambasador" este un meniu complex si delicios, pentru ca tu sa ai mai multa energie si mai multa pofta de viata.
Delivery in Targu-Jiu

DELIVERY IN TARGU-JIU

Fie ca sunteti la serviciu sau acasa, Home Delivery "Ambasador" va este alaturi oricand va este foame. De acum, preparatele marca Ambasador vin la tine!
Laborator-Cofetarie Premium

LABORATOR-COFETARIE PREMIUM

Oricate laboratoare de cofetarie ati cauta in Targu-Jiu, unul trebuie sa fie ambasadorul bunului gust. Alegeti asadar cu diplomatie!
Pizza delicioasa pe vatra

PIZZA DELICIOASA PE VATRA

Cea mai “titrata” pizza pe vatra in Targu-Jiu tot la Ambasador o vei gasi, caci mirodeniile noastre fara egal se cheama SUFLET si bucatarul nostru le pune din belsug.
Catering in Targu-Jiu

CATERING IN TARGU-JIU

De ce sa risti evenimentele unice din viata ta, daca pentru catering in Targu-Jiu exista un Ambasador. Odata daca-ncerci, nu vei mai vrea sa te gandesti la altceva...