Optim Recovery

Catering în Târgu Jiu

 

Traim in “secolul vitezei”, timpul necesar fiecarei activitati nu mai este suficient. Si pentru ca stim ca timpul este foarte scurt si numai organizarea unui simplu eveniment necesita zile de pregatiri, Ambasador a venit cu o solutie pentru ca tu sa fii cat mai relaxat in timp ce lucrezi.
Serviciul de Catering iti sta la dispozitie, fie ca este vorba de o masa in familie, de o zi aniversara, petrecere, botez sau alt eveniment. Un consultant al echipei noastre este gata oricand sa iti prezinte meniul nostru si sa iti ofere cele mai utile sfaturi, pentru a evita orice surpriza neplacuta care ar putea sa apara in timpul petrecerii tale.    
Apeleaza la servicul de Catering Ambasador si vei castiga timp si buna dispozitie.

<center>Meniul zilei </center>

MENIUL ZILEI

Meniul zilei la "Ambasador" este un meniu complex si delicios, pentru ca tu sa ai mai multa energie si mai multa pofta de viata.
Delivery in Targu-Jiu

DELIVERY IN TARGU-JIU

Fie ca sunteti la serviciu sau acasa, Home Delivery "Ambasador" va este alaturi oricand va este foame. De acum, preparatele marca Ambasador vin la tine!
Laborator-Cofetarie Premium

LABORATOR-COFETARIE PREMIUM

Oricate laboratoare de cofetarie ati cauta in Targu-Jiu, unul trebuie sa fie ambasadorul bunului gust. Alegeti asadar cu diplomatie!
Pizza delicioasa pe vatra

PIZZA DELICIOASA PE VATRA

Cea mai “titrata” pizza pe vatra in Targu-Jiu tot la Ambasador o vei gasi, caci mirodeniile noastre fara egal se cheama SUFLET si bucatarul nostru le pune din belsug.
Catering in Targu-Jiu

CATERING IN TARGU-JIU

De ce sa risti evenimentele unice din viata ta, daca pentru catering in Targu-Jiu exista un Ambasador. Odata daca-ncerci, nu vei mai vrea sa te gandesti la altceva...